Du kan kontakte os på tlf.:

 23 25 03 98

Snedker og tømrer i Rønne på Bornholm​

25 år som glarmester og tømrermester på Bornholm

​Bornglas er det ældste glarmesterfirma på Bornholm. Virksomheden har eksisteret siden 1984, og i 1998 overtog Erik og Vibeke Haas virksomheden. Erik var selv uddannet tømrer- og maskinsnedker, og han har siden da også specialiseret sig i glasarbejde. Nu er Bornglas det eneste tømrerfirma på Bornholm med tømrer- og glarmestersvende, der både er eksperter indenfor for glas-, tømrer- og snedkerarbejde.

Læs mere om vores glasarbejde.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud

Vi kan være behjælpelige med alt inden for tømrerarbejde på Bornholm – lige fra tilbygninger, byggerier og garage til udskiftning af tagrender, gulve og lofter. På grund af vores ekspertise i glasarbejde er vi dog særligt dygtige til tømrer- og snedkerarbejde, der involverer glarmesterarbejde – det kunne fx være døre og vinduer, udestuer, brusekabiner af glas, glasvægge og meget andet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på snedker- og tømrerarbejde på Bornholm. Når du ringer, aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi din bolig og se, hvad vi kan tilbyde. Derefter kan vi give et kvalificeret og uforpligtende tilbud. 

Der er glasklare fordele ved at vælge Bornglas som dit tømrerfirma på Bornholm

Bag Bornglas står tømrer- og glarmester Erik Haas, der har mere end 25 års erfaring som glarmester og tømrermester på Bornholm. Med vores specialistviden inden for glas-, snedker- og tømrerarbejde er Bornglas det oplagte valg, hvis du skal have skiftet døre og vinduer, bygget en havestue, carport, garage eller et glashegn rundt om terrassen. Vi kan også være behjælpelige med optimering af sommerhuset før sæsonstart, så du kan nyde din sommerferie og ikke tænke på andet end at holde fri.

Lad vores tømrere med ekspertise i glas udskifte dine døre og vinduer
Hvis du oplever, at det trækker ved dine vinduer og døre, kan det være svært at vurdere, om det bare er glasset, der skal skiftes, eller om træværket også trænger til en opgradering. Ved at vælge et tømrerfirma, der også er specialister i glasarbejde, får du en helhedsorienteret vurdering af, hvor stort behovet er for at udskifte dine døre og vinduer.


Vores indehaver Erik Haas er er udlært tømrer- og maskinsnedker og sætter en ære i at bibeholde det gamle træværk, hvis det er rentabelt og giver mening. Vi kan hurtigt vurdere, om træværket kan bibeholdes, som det er, eller om det skal skiftes i samme omgang som glasset. Det er en fordel for dig, fordi du derved kan være sikker på, at vi anbefaler en løsning, der både tager hensyn til bygningen og opfylder dine behov.
Læs mere om udskiftning af døre og vinduer.


Få kvalificeret rådgivning om valget mellem havestue, udestue eller læhegn
Der er mange, der vælger at få etableret et læhegn – fx af glas – rundt om terrassen, hvis det er en terrasse, der er udsat for træk, og hvis man gerne vil beholde det frie udsyn. Det kan vi hos Bornglas uden problemer hjælpe med at bygge og montere. Vi gør dog altid meget ud af at give dig den rette vejledning, og derfor spørger vi ind til dine behov, inden vi afgiver et tilbud.


Går du med en drøm om en gang i fremtiden at få bygget en havestue eller udestue der, hvor terrassen ligger, kan det nogle gange være en bedre investering at bygge den med det samme i stedet for at starte med et læhegn. Hvis ikke du ønsker at bygge havestuen eller udestuen med det samme, vil det som oftest være en god idé at få lagt fundamentet hertil, samtidig med at vi monterer læhegnet – på den måde er det nemt at bygge videre på, hvis behovet skulle opstå på et senere tidspunkt. Alt dette er vi hos Bornglas eksperter i at rådgive omkring, så du kan være sikker på, at vi finder frem til den rette løsning for dig.


Læs mere om havestuer og udestuer.


Bornglas har 25 års erfaring og kan optimere din bolig
Er du en af dem, der bor på fastlandet og bare gerne vil holde fri, når du besøger dit sommerhus eller din bolig på Bornholm, er det en god idé at få kigget på huset, før du skal holde ferie – og gerne i god tid. Hos Bornglas har vi mange års erfaring med optimering af sommerhuse og boliger – vores ansatte har arbejdet med det i 25 år. 

Vi ser på huset som en helhed og sørger for den almindelige vedligeholdelse, der er nødvendig for huset – og vi sørger selvfølgelig for at kontakte jer, inden vi går i gang.


Vi er et mindre firma med alle kompetencerne i huset, så derfor er Bornglas det rigtige valg.

Læs mere om klargøring af sommerhus.​​

Trænger din bolig til en kærlig hånd:

  • ​udskiftning/renovering af døre og vinduer
  • nye terrasser eller renovering/udskiftning
  • gulve og lofter
  • udestuer/vinterhaver, karnapper
  • tagrender
  • ombygninger/tilbygninger
  • garage og carporte​

Ring til os for et uforpligtende tilbud !

​Bornglas

Nyker Hovedgade 28 A
3700 Rønne
Tlf.: 23 25 03 98

E-mail: info@bornglas.dk

CVR: 20985798