Du kan kontakte os på tlf.:

 23 25 03 98

Vi tilbyder

Salg, udskiftning og montering af termoglas/ energiruder, forsatsløsninger.

Vi kan hjælpe dig med at spare på varmen, vi er energispecialister i effektive energiløsninger til dine vinduer, vi ved hvordan du effektivt isolerer, så din varmeregning bliver så lav som muligt, hvis du har enkeltglasruder eller gamle termoglas, kan du spare mange penge på din varmeregning.

Energiløsning luner ikke blot på din pengepung – den øger også komforten i huset

Enkeltglas float - Enkeltglas råglas

En del af husene i de gamle bydele har stadigvæk enkelglas / råglas. Derfor kan man få behov for kitning eller levering af disse glassorter. Vi har de fleste glas på lager til omgående levering.

Drivhusglas

Vi kan hurtigt levere drivhusglas, så du kan komme i drivhuset, når foråret nærmer sig. Vi tilbyder hjælp til monteringen.

Spejlglas

Fremstilling og indramning af spejle efter dine ønsker, - spejle med slebne og polerede kanter, til opsætning i badeværelser og andre steder. Laminerede spejle anbefales især til offentlige institutioner, så der ikke opstår personskade, hvis et uheld skulle opstå.

Blyglas

Virksomheden har lang erfaring med blyarbejde, og tilbyder blyarbejde i bedste kvalitet. Vi producerer blyglas efter dine mål og ønsker.

Blyglas i termo

Vi producerer ligeledes termoglas med blyglas med hardcoated energibelægning, som er et af vores specialer.

Energiruder/ termoglas

Vi kan hjælpe dig med at spare på varmen. Bornglas er energispecialister i effektive energiløsninger til dine vinduer. Vi ved, hvordan du effektivt isolerer, så din varmeregning bliver så lav som mulig.

Hvis du har enkeltlagsruder eller gamle termoruder, kan du spare penge på din varmeregning. Energiløsninger luner ikke kun i din pengepung - den øger også komforten. Læs mere på www.energivinduer.dk, hvor du også kan finde os.

Selvrengørende termoglas

Nu til private, offentlige- eller kontorbygninger, som vinduer, udestuer, atrier, glastage eller enkeltglas. Kan kombineres både til energiruder eller med solafskærmende energiglas.

Her er løsningen til alle os, som ikke holder af at pudse vinduer. Med Pilkington Activ er du færdig med at kravle rundt i vindueskarme med vandspand, skraber og pudseklud. Tro det eller ej. Det er muligt at få vinduer, der pudser sig selv med Pilkington Activ.

Læs mere på www.pilkington.com

Forsatsløsninger

Har du gamle vinduer, kan du spare energi med en forsatsløsning. Vi finder den bedste løsning til dig, tilpasser og monterer den.fortsatsglas fås i forskellige tykkelser, som har betydning for lyd og isoleringsevnen, jo tykkere glas jo bedre. Glassets tykkelse har derimod ikke betydning for varmeisoleringsevnen. Vinduernes udformning kan gøre det nødvendigt at montere forsatvinduer på forramme af træ, aluminium eller plast.. Det kan også være at din kommune stiller krav til en speciel form for vinduer så det kun er muligt med en forsatløsning for at opnå energi krav og komfort.

Læs mere på www.energivinduer.dk.

Solafskærmning

Står solen lavt eller falder lyset forkert på din computerskærm? Så kan løsningen være rullegardiner, der effektivt dæmper generende sol / lys. Solfilm er ligeledes en løsningsmulighed, som monteres direkte på ruden.

Sikkerhedsfilm

  • Styrker glasset mod ydre påvirkning som stenslag og lignende.
  • Besværliggør indbrud.
  • Hindrer knust glas i at komme ind i lokalet, da glasset er vedhæftet sikkerhedsfilm.

Bornglas sikrer dig mod indbrud.
Hvert år begås indbrud i 45.000 danske virksomheder og 40.000 familier får ubudne gæster.
Start med døre og vinduer, når du skal sikre dit hjem eller din virksomhed. Tag Bornglas med, gå en tur omkring din bygning, og lad os sammen finde den sikreste løsning.

Vinduer/Døre

Borngals leverer og monterer sikringsglas, som sikrer dine vinduer og døre, så de ikke kan brækkes op/tages ud. Når typen prøver at smadre ruden, holdes den sammen af en folie. Man undgår derfor at få glasskår i hele bygningen, hvis ruden går itu. Det tager desuden tyven længere tid at bryde ind. Så lang tid at tyven ofte mister modet og opgiver sit forehavende.

Glasskade

Ring til din glarmester. Vi klarer arbejdet hurtigt og professionelt. Du slipper for papirarbejde og besvær. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Du er som kunde i et forsikringsselskab selv herre over, hvem du vil have til at udføre arbejdet. Men kig efter garantimærket. Det er din garanti for ordentligt glarmesterarbejde.

Bornglas kan mere end du tror...

Vi monterer glas og termoruder, opsætter forsatsløsninger, monterer glastage og facader, indramninger og blyruder. Moderne glasløsninger kombineret med glarmestrenes indsigt og viden om glas, giver dig næsten uanede muligheder.

Vi leverer totalløsninger og når du vælger Bornglas, er du sikker på professionelt arbejde. Som faglært glarmester sætter vi en ære i at levere dig ordentligt håndværk.

​Bornglas

Nyker Hovedgade 28 A
3700 Rønne
Tlf.: 23 25 03 98

E-mail: info@bornglas.dk

CVR: 20985798